ΔΕΚΤΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ


ΔΕΚΤΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΡΟΦΕΙΩΝ https://syllogosvrefonipiakonkaisarianis.blogspot.com/mail:sylvrefnipkessarianis@gmail.com // facebook: Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων βρεφών και νηπίων Καισαριανής
Μπουλταδάκης Αντώνης, τηλ. 6974671617,Παρασκευόπουλου Μαρίνα,τηλ. 6985073840, Ειρήνη Σμπρινη, τηλ.6945242496

Αγαπητοί γονείς,
Στις 11/3 επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με την κ. Αγγελική Γαβριλή (αντιπρόεδρο του Νομικού Προσώπου «Λεωνίδα Μανωλίδη») για να τις εκφράσουμε το αίτημά μας για την απαλλαγή καταβολής τροφείων στου βρεφονηπιακούς σταθμούς για όσο διάστημα αυτοί παραμένουν κλειστοί, στα πλαίσια των προληπτικών μέτρων ενάντια στην εξάπλωση του κωρονοϊού SARS-CoV-2.
Σήμερα ενημερωθήμαμε με γραπτό μήνυμα, ότι η Δημοτική Αρχή έκανε δεκτό το αίτημα και απαλλάσονται οι γονείς από την καταβολή τροφείων αρχικά για τον μήνα Μάρτιο. Με βάση τις εξελίξεις θα εξεταστεί και η συνέχιση του μέτρου της απαλλαγής.
Αγαπητοί γονείς,
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι μέγιστη ανάγκη να επιδείξουμε υπευθυνότητα ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την πρόληψη διασποράς του νέου κορονοϊού, προστατεύοντας όλους τους οικείους μας. Μένουμε σπίτι και αξιοπούμε όλες τις παιδαγωγικές υποδείξεις για να έχουμε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά μας.
Στη σκέψη μας βρίσκονται οι εργαζόμενοι στις δημόσιες δομές υγείας που αν και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης έχουν μείνει χωρίς τα αναγκαία όπλα, μετά από την χρόνια υποβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Οι εργαζόμενοι με τα εξαντλητικά ωράρια στις αλυσίδες τροφίμων, που πολλές φορές δεν έχουν τα απαραίτητα μέσα προστασίας. Κάποιοι από αυτούς είναι γονείς μέλη μας. Μπορούμε και πρέπει να τους στηρίξουμε στον καθημερινό αγώνα που δίνουν.
Πολλές οικογένειες ήδη έρχονται αντιμέτωπες με την απόλυση και το κλείσιμο των μικρομάγαζών τους. Κάποιες έχουν αυξημένες ανάγκες καθώς έχουν μέλος τους με χρόνια πάθηση. Είναι πλέον σίγουρο ότι και η επόμενη μέρα θα μας βρει με μεγάλες οικονομικές δυσκολίες και συσσωρευμένες υποχρεώσεις. Μπορούμε και πρέπει να δείξουμε την απαραίτητα αλληλεγγύη μεταξύ των μελών του συλλόγου μας και γι΄αυτό το λόγο τα τηλέφωνα της Διοικούσας Επιτροπής είναι στη διάθεση σας.
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ
Με εκτίμηση,
Η Δ.Ε. του Συλλόγου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18/1/2022

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ