ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

https://syllogosvrefonipiakonkaisarianis.blogspot.com&fb: Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων βρεφών και νηπίων Καισαριανής, email:sylvrefnipkessarianis@gmail.com


Καισαριανή, 19/05/2021



ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ



Η Διοικούσα Επιτροπή του Συλλόγου μας καταγγέλλει τον Δήμαρχο και τον Διευθυντή του γηπέδου Νήαρ Ήστ για τη διάρρηξη στα γραφεία της Ένωσης. Η απαράδεκτη αυτή ενέργεια συνιστά επίθεση προς όλους τους γονείς και προς όλους τους μαζικούς φορείς της πόλης!

Δεν είναι η πρώτη φορά, και ίσως ούτε η τελευταία, που η Δημοτική Αρχή του κ. Βοσκόπουλου εντελώς απροκάλυπτα προσπαθεί να βάλει εμπόδια στη δράση των συλλόγων και των φορέων της πόλης, προσπαθεί να απαξιώσει όλους αυτούς που αγωνίζονται και διεκδικούν!

Θυμίζουμε ότι ο Δήμαρχος δηλώνει ότι δεν αναγνωρίζει τον Σύλλογό μας, δεν αναγνωρίζει δηλαδή τον κόπο και την προσπάθεια που καταβλήθηκε προκειμένου οι εκατοντάδες γονείς των βρεφών και νηπίων της πόλης να μπορούν συλλογικά να εκφράζουν τις αγωνίες τους, να παλεύουν οργανωμένα για τις ανάγκες των παιδιών τους.

Οι μαζικοί φορείς της πόλης και τα γραφεία τους δεν αποτελούν τσιφλίκι του κ. Δημάρχου!

Απαιτούμε από τη Δημοτική Αρχή και τη Διοίκηση του Γηπέδου Νήαρ Ηστ να δώσουν εξηγήσεις και να προχωρήσουν σε άμεση αποκατάσταση των γραφείων της Ένωσης Γονέων έως το μεσημέρι της Παρασκευής!

Στηρίζουμε την απόφαση της Ένωση Γονέων για νέα κινητοποίηση και συμμετέχουμε στη συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της (Οδεμησίου 1) την Παρασκευή 21/5 στις 18.30.


Η ΔΕ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18/1/2022

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ