ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ : Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ!

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

https://syllogosvrefonipiakonkaisarianis.blogspot.com&fb: Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων βρεφών και νηπίων Καισαριανής, email:sylvrefnipkessarianis@gmail.com

Καισαριανή, 21/05/2021


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ : Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ!

Η Διοικούσα Επιτροπή του Συλλόγου μας καταγγέλλει τον αντιδήμαρχο Παιδείας που τολμά να συσχετίζει την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων με ενέργειες δολιοφθοράς και επιχειρεί να ταυτίσει τους γονείς με ανθρώπους του υποκόσμου!

Το γεγονός ότι όλοι οι σύλλογοι γονέων και οι μαζικοί φορείς της πόλης καταδίκασαν το γεγονός της διάρρηξης των γραφείων της Ένωσης Γονέων που έγινε με εντολή Δημάρχου φαίνεται ότι ενόχλησε ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο και τη Δημοτική αρχή που εκπροσωπεί. Μπορεί ο κ. Κιτσέλης να επιλέγει συνειδητά να παραπληροφορεί το «κοινό του», αλλά σε εμάς η στάση του αυτή προκαλεί αγανάκτηση!

Για μία ακόμη φορά επιβεβαιώνεται ότι η Δημοτική Αρχή εχθρεύεται το μαζικό και οργανωμένο κίνημα, όλους αυτούς που συλλογικά διεκδικούν και αγωνίζονται. Γι' αυτό και καταφεύγει σε αισχρούς συσχετισμούς και καλλιεργεί επικίνδυνες λογικές...

Απαιτούμε εδώ και τώρα ο αντιδήμαρχος Παιδείας να αποσύρει οποιαδήποτε συσχέτιση της δολιοφθοράς με την Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων, με τους γονείς που κόντρα σε όλες τις δυσκολίες καθημερινά παλεύουμε γι’ αυτά που αξίζουν σε εμάς και τα παιδιά μας!


Η ΔΕ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18/1/2022

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ