Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση ΤΕΤΑΡΤΗ 23/06/2021 Στις 19:30 στο Σκοπευτήριο

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

https://syllogosvrefonipiakonkaisarianis.blogspot.com &fb: Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων βρεφών και νηπίων Καισαριανής, email: sylvrefnipkessarianis@gmail.com



Καισαριανή, 18/6/2021



Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

ΤΕΤΑΡΤΗ 23/06/2021

Στις 19:30 στο Σκοπευτήριο



Καλούμε όλους τους γονείς και κηδεμόνες των βρεφών και νηπίων που τα παιδιά τους είναι ήδη εγγεγραμμένα στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου μας να πάρουν μέρος στη Ε/Α Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, να μεταφέρουν πείρα και γνώμη για τη δράση του Συλλόγου, να εκλέξουμε εφορευτική επιτροπή ώστε να διεξαχθούν οι 1ες αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας.

Στη Ε/Α Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν και οι γονείς–κηδεμόνες που έχουν υποβάλει αίτηση εγγραφής στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς για το έτος 2021 – 2022.

Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23/06 στις 19:30 στο κυκλικό που βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το «Χάραμα» στο Σκοπευτήριο (απέναντι από την παιδική χαρά που βρίσκεται μπροστά από το Μουσείο ΕΑΜικής – Εθνικής Αντίστασης ).

Στον χώρο θα υπάρχουν παιχνίδια εξωτερικού χώρου, μαρκαδόροι χαρτί, πάζλ, φούσκες, καθώς και παιδαγωγοί για την όσο γίνεται ομαλή απασχόληση των παιδιών μας .

Η ΔΕ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18/1/2022

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ